Ābolkūka ar valriekstiem

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Ābolkūka ar valriekstiem

Foto: www.povarenok.ru

8 āboli
3 olas
1,5 glāzes cukura
1,5 glāzes miltu
3/4 glāzes augu eļļas
75 g sviesta
50 g valriekstu
tējkarote kanēļa

Pagatavošana:

Nomizotus ābolus sagriež palielos gabalos, samaisa ar kanēli. Ābolus ieliek ietaukotā formā.

Olas, glāzi cukura, eļļu un miltus samaisa mīklā un uzliek uz āboliem. Cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 40 minūtes.

Izkausē sviestu, pieliek pusglāzi cukura un sasmalcinātus valriekstus. Izcepto ābolkūku pārklāj ar riekstu masu, cep cepeškrāsnī vēl piecas minūtes, tad cepeškrāsni izslēdz un kūku vēl patur krāsnī, lai cukurs karamelizējas.

Lai labi garšo!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

23.11.2017
Ienākt apollo.lv