Ābolu ievārījums ar kanēli

Apollo
11 komentāri

Nepieciešams:

Ābolu ievārījums ar kanēli

Foto: Panthermedia/Scanpix

  • 2 kilogrami ābolu
  • 600 grami cukura
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 200 ml ūdens

Pagatavošana:

Ābolus nomizo, izgriež serdes un sagriež šķēlītēs.

Ābolus liek katlā, lej virsū ūdeni un vāra līdz tie ir pajukuši. Ber klāt cukuru un turpina vārīt līdz sāk veidoties biezenis. 

Pievieno kanēli un pavāra vēl nedaudz.

Ievārījumu pilda tīrās burkās un aizvāko.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

23.11.2017
Ienākt apollo.lv