Ābolu krējumkūka

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:
Mīklai:
2,5 glāzes miltu
150g sviesta
2 ēdamkarotes cukura
1 tējkarote cepampulvera
1 ola
šķipsniņa sāls
Pildījumam:
6 āboli
kanēlis
1 glāze cukura
100g rozīņu
2 olas
citrons
1 glāze skāba krējuma

Ābolu krējumkūka

Foto: www.povarenok.ru

Pagatavošana:
Mīklai aukstu sviestu sarīvē uz rupjas rīves, ātri samaisa ar pārējām sastāvdaļām, ietin plēvē un ieliek ledusskapī uz pusstundu.

Pildījumam sagriež ābolus, apslaka ar citrona sulu, pieliek rozīnes. Olu sakuļ ar krējumu un cukuru, pieliek rīvētu citrona mizu un kanēli.

Mīklu izrullē, ieklāj formā (25cm) tā, lai malas būtu augstas. Mīklas groziņā liek ābolus un rozīnes, pārlej ar krējuma maisījumu. Pāri palikušo mīklu saplēš gabaliņos un uzber virs āboliem. Kūku cep 220 grādos 25 minūtes.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

22.08.2017
Ienākt apollo.lv