Alū sautēta gaļa

Apollo
0 komentāru

- Liellopu gaļas mīkstums alus mērcē.

600 g liellopa gaļas mīkstuma sagriež pabiezās šķēlēs, ierīvē ar sāli un pipariem. Eļļā uz pannas apcep 500 g sakapātu sīpolu, tos izņem, pēc iespējas atstājot eļļu pannā, pielej vēl mazliet eļļas, sakarsē, apcep gaļas šķēles no abām pusēm, izņem no pannas, pieliek 3 ēdamkarotes miltu, maisot apcep, pielej 1,5 glāzes alus un pusglāzi gaļas buljona, uzvāra. Gaļas šķēles un apceptos sīpolus kārto karstumizturīgā veidnē un pārlej ar sagatavoto mērci, uzliek vāku, sautē uz lēnas uguns, līdz gaļa mīksta. Pasniedz ar vārītām pupiņām.

- Alū marinēti vistu šķiņķīši.

Vistu šķiņķīšus ieziež ar sāli un sinepēm, saliek traukā un pārlej ar alu. Pārsedz ar foliju vai uzliek vāciņu, atstāj ledusskapī uz 12 stundām. Cep labi sakarsētā eļļā uz pannas vai arī uz grila.

Alū sautēta gaļa

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Jaunākais no izklaides

Vairāk

Valūtu kursi

19.10.2017
Ienākt apollo.lv