Alus kekss

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:
2 olas
110 g sviesta
250 g cukura
175 g miltu
50 g kakao pulvera
200 ml alus
1 tējkarote cepampulvera
50 g tumšās šokolādes
pūdercukurs pārkaisīšanai

Alus kekss

Foto: www.povarenok.ru

Pagatavošana:

Mīkstu sviestu sakuļa ar cukuru, pievieno olas, cepampulveri, kakao, pamazām pielej nedaudz alu, tad liek klāt miltus, tā pamazām pieliek visus miltus un pielej visu alu. Izmaisa, lai nav kunkuļu. Šokolādi sarīvē, pieliek mīklai. Mīklu ieliek ar sviestu izsmērētā cepamformā un cep 180 grādos ap 30 minūtēm (pārbaudiet ar kociņu, ja mīkla biezāka, būs nepieciešamas vēl dažas minūtes). Gatavu keksu atdzesē, pārkaisa ar pudercukuru. Lai labi garšo!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

19.10.2017
Ienākt apollo.lv