Apgāztais rabarberu rausis

Apollo
13 komentāri

Nepieciešams:

Apgāztais rabarberu rausis

Foto: http://www.flickr.com/photos/kitchenwench/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

3 olas
1 glāze kefīra
1 glāze cukura+ pārkaisīšanai
2 glāzes miltu
500 g rabarberu
1 tējkarote cepampulvera
1 ēdamkarote vaniļas cukura
kanēlis

Pagatavošana:

Rabarberus sagriež un ber ietaukotā cepamtraukā.

Olas sakuļ ar cukuru, pielej kefīru, pieber cepampulveri un vaniļas cukuru. Masu sakuļ, pieber miltus.

Mīklu lej uz rabarberiem, cep 200 grādos gatavu. Gatavību pārbauda ar kociņu.

Izceptu rausi izņem no formas, rabarberus pārkaisa ar cukuru un kanēli.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

19.11.2017
Ienākt apollo.lv