Ar malto gaļu pildīti kabači

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Ar malto gaļu pildīti kabači

Foto: No arhīva

400 g kabača
200 g maltās gaļas
1 ola
sīpols
50 g rīsu
sāls
pipari
75 g mocarellas siera
75 g krējuma

Pagatavošana:

Kabaci sagriež 3–3,5 cm biezās šķēlēs un izņem vidusdaļu. Malto gaļu sajauc ar olu, sīpolu un vārītiem rīsiem, pievieno sāli un piparus. Pagatavoto masu pilda izgrebtajās kabača šķēlītēs.

Pildītos kabačus liek cepeškrāsnī un cep 180 grādu temperatūrā apmēram 15 minūtes. Kad kabacis izcepies, to izņem no cepeškrāsns, uzliek virsū strēmelēs sagrieztu sieru, un turpina cept vēl trīs minūtes.

Pasniedz ar krējumu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

18.11.2017
Ienākt apollo.lv