Ātrā ābolkūka skolniekam

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:
3 olas
1 glāze kefīra
1,5 glāzes cukura
2 glāzes miltu
1 tējkarote cepamā pulvera
500g ābolu
kanēlis
vaniļas cukurs
200g skābā krējuma + 2 ēdamkarotes cukura
 
Pagatavošana:
Olas ar cukuru nedaudz sakuļ, pievieno kefīru, cepamo pulveri, vaniļas cukuru, miltus un rūpīgi izmaisa viendabīgu mīklu. Mīklu lej ietaukotā veidnē, virsū saliek ābolu šķēlītes.

Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 30–40 minūtes. Gatavu pārlej ar krējuma, cukura un kanēļa maisījumu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

22.11.2017
Ienākt apollo.lv