Ātrā melleņu kūka

Apollo
6 komentāri

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/villoks/

http://www.flickr.com/photos/villoks/

Foto: CC Licence

500 g cepumu
500 g skābā krējuma
500 g melleņu
15 g želatīna
cukurs
1 ēdamkarote vaniļas cukura

Pagatavošana:

Cepumus sasmalcina, liek formā ar noņemamām malām. Formu izklāj ar cepampapīru.

Krējumu sajauc ar vaniļas cukuru, cukuru pēc garšas, izkausētu želatīnu. Krējuma masai pieliek mellenes (nedaudz atstāj rotāšanai). Masu liek uz cepumiem, rotā ar mellenēm vai citām ogām. Kūku liek aukstumā, lai tā sarec.

Svarīgi krējuma masu uz cepumiem uzlikt, pirms krējums sācis recēt, lai tas sasūcas cepumos.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

20

2014. gada 20. decembris

Vārda dienas

Arta, MinjonaArtemida, Artemijs, Artēmijs, Artija, Artjoms, Vitnija, Ābrams

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies, neliels lietus
Rīga pašreiz +5 ℃
Apmācies, neliels lietus

Vējš: 5 m/s

Saule lec: 08:59
Saule riet: 15:43
Dienas ilgums: 6:44

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

20.12.2014
Ienākt apollo.lv