Aukstā skābeņu spinātu zupa

Apollo
0 komentāru

Vajag:

Aukstā skābeņu spinātu zupa

Foto: feastsforallseasons.com

  • 4 daļas skābeņu lapu
  • 6 daļas spinātu lapu
  • 1 daļa purava
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 1 daļa buljona
  • 1 daļa saldā krējuma
  • Sviests
  • Sāls un pipari

Gatavojam:

Skābenes un spinātus nomazgā un nosusina. Sviestu izkausē uz pannas un pievieno saspaidīto ķiploku un sasmalcināto puravu. Tos apcep kamēr mīksti. Tad pievieno 4 daļas spinātu lapu, 4 daļas skābeņu un apmaisa lai tās nedaudz apsutinās. Šo masu liek blenderī un, kad tā sasmalcināta biezenī, pievieno atlikušos (svaigos) spinātus. Masu turpina blendēt. Beigās pievieno buljonu un tad arī saldo krējumu, kā arī sāli un piparus pēc garšas.

Zupu paredzēts lietot atvēsinātu ar vārītu olu un kartupeli - noderēs saulainām, dārza darbu dienas pusdienām.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

23

2014. gada 23. jūlijs

Vārda dienas

Mērija, Magone, Magdalēna, MagdaRadomirs, Radmila, Radislavs, Merīda, Merita, Merilina, Merija, Meri, Meralda, Magdalina, Magdaliene, Magdalena, Madlēna, Madlena, Madelaina

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Mazmākoņains
Rīga pašreiz +17 ℃
Mazmākoņains

Vējš: 1 m/s

Saule lec: 05:06
Saule riet: 21:53
Dienas ilgums: 16:47

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

23.07.2014
Ienākt apollo.lv