Aukstā skābeņu spinātu zupa

Apollo
0 komentāru

Vajag:

Aukstā skābeņu spinātu zupa

Foto: feastsforallseasons.com

  • 4 daļas skābeņu lapu
  • 6 daļas spinātu lapu
  • 1 daļa purava
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 1 daļa buljona
  • 1 daļa saldā krējuma
  • Sviests
  • Sāls un pipari

Gatavojam:

Skābenes un spinātus nomazgā un nosusina. Sviestu izkausē uz pannas un pievieno saspaidīto ķiploku un sasmalcināto puravu. Tos apcep kamēr mīksti. Tad pievieno 4 daļas spinātu lapu, 4 daļas skābeņu un apmaisa lai tās nedaudz apsutinās. Šo masu liek blenderī un, kad tā sasmalcināta biezenī, pievieno atlikušos (svaigos) spinātus. Masu turpina blendēt. Beigās pievieno buljonu un tad arī saldo krējumu, kā arī sāli un piparus pēc garšas.

Zupu paredzēts lietot atvēsinātu ar vārītu olu un kartupeli - noderēs saulainām, dārza darbu dienas pusdienām.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

25

2014. gada 25. oktobris

Vārda dienas

Beāte, BeatriseHilārs, Hilārijs, Hilars, Hilarijs, Hilarija, Hilards, Gilarijs, Beāta, Beatrisa, Beate, Beata

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz +2 ℃
Skaidrs

Vējš: 3 m/s

Saule lec: 08:19
Saule riet: 17:56
Dienas ilgums: 9:37

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

25.10.2014
Ienākt apollo.lv