Aukstā skābeņu un spinātu zupa

Apollo
3 komentāri

Pagatavošanai nepieciešams:

Aukstā skābeņu un spinātu zupa

Foto: Gatis Poikāns

1l kefīra
400 g skābeņu
200 g spinātu
3 tomāti
1 gurķis
60 g redīsi
100 g garneles
4 ēd.k. skābā krējuma
Pipari, sāls, zaļumi

Pagatavošana:

Spinātus un skābenes noblanšē. Liek blenderī un sajauc ar kefīru un skābo krējumu. Sagriež tomātus, redīsus un gurķi, sakapā arī zaļumus. Visu iemaisa sajauktajā masā, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Pirms pasniegšanas zupai pievieno garneles.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

24.11.2017
Ienākt apollo.lv