Aukstā zupa ar garnelēm Attēlu galerija

Apollo
12 komentāri

Sastāvdaļas:

Kefīrs 1,5 l
Vārīti katupeļi 3 gab.
Gurķi 4 gab.
Redīsi 6 gab.
Sīpollociņi (buntīte)
Dilles (buntīte)
Garneles 200 g
Olas 6 gab.
Sāls un pipari (pēc garšas)
Sinepes 1 tējk.

Pagatavošana:

Vārītos kartupeļus sagriezt un liek bļodā, vai katlā, kur taps zupa.

Nomazgāt un ja nepieciešams nomizo gurķiem mizu, sagriež un liek katlā.

Sagriež redīsus un liek klāt.

Sakapā sīpollociņus un dilles.

Nomizo un saspiež ar dakšiņu olas.

Notecina ūdeni no garnelēm, liek klāt pie zupas.

Liek klāt sinepju karotīti, sāli piparus pēc garšas.

Visu apleij ar kefīru un samaisa.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

23.11.2017
Ienākt apollo.lv