Aukstā zupa ar olīvām Attēlu galerija

Apollo
7 komentāri

Sastāvdaļas:

Kefīrs 1.5 – 2 l
Olīvas 100 g
Svaigais gurķis (1 lielais)
Ķiploki 2 – 4 daiviņas
Saldā čili mērce 1 ēdamk.
Maurloki (buntīte)
Olas 4 gab.
Persilāde un svaigi malti pipari (pēc garšas)

Pagatavošana:

Nomazgā, ja nepieciešams nomizo un sagriež maziem gabaliņiem svaigo gurķi.

Pievieno smalki sagrieztas olīvas.

Izspiež ķiplokus caur ķiplokspiedi, pievieno klāt masai.

Pievieno klāt saldo čili mērci, persilādi un piparus pēc garšas. Visu apmaisa un atstāj iemarinēties aptuveni uz 10 min.

Nomazgā un pievieno sagrieztus maurlokus.

Visu pārlejam ar kefīru, samaisa, lej zupas traukos. Pasniedz ar vārītu olu.

Oriģinālrecepte Bon Appetit.lv    

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

21.11.2017
Ienākt apollo.lv