Auzu pārslu sacepums ar ķiršiem

Apollo
9 komentāri

Apnikusi tradicionālā brokastu putra? Ir alternatīva!

Ilustratīvs foto

Ilustratīvs foto

Foto: Panthermedia/Scanpix

Nepieciešams:

  • Auzu pārslas – 12 ēdamk.
  • Ūdens – 1,5 glāzes
  • Ola – 1 gab.
  • Ķirši (svaigi, saldēti vai kompots) – 50 g
  • Valrieksti – pēc garšas
  • Kanēlis – pēc garšas
  • Cukurs – 3 ēdamk.
  • Ābols – 1 gab.

Pagatavošana:

Aplejiet auzu pārslas ar verdošu ūdeni un atstājiet tās 5 minūtes uzbriest.

Pievienojiet kubiņos sagrieztu nomizotu ābolu, ķiršus, cukuru un olu. Visu kārtīgi samaisiet.

Iegūto masu ielieciet ar sviestu iepriekš ieziestā cepamformā, uzberiet pa virsu kanēli un sasmalcinātus valriekstus.

Cepiet 180 grādos cepeškrāsnī aptuveni 30 minūtes. 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

27.09.2017
Ienākt apollo.lv