Baklažāni ar baltajām pupiņām

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

2 kg baklāžanu
1,5 kg tomātu
500 g saldo piparu
500 g burkānu
200 g ķiploku
500 g pupiņu
100 ml 9% etiķa
2 ēdamkarotes sāls
200 g cukura
300 g augu eļļas

Pagatavošana:

Izmērcētas pupiņas izvāra sālsūdenī.

Rīvētus burkānus, sagrieztu papriku un ķiplokus apcep augu eļļā. Baklažānus sagriež gabaliņos, pieliek burkāniem, apcep. Tomātus sagriež gabaliņos, pieliek pārējām sastāvdaļām, pavāra 10 minūtes, pieliek etiķi, cukuru, sāli, pupiņas. Visu pavāra 20 minūtes, pilda burkās, aizvāko, uzglabā vēsumā.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

19

2014. gada 19. septembris

Vārda dienas

Verners, MuntisVeronis, Vernons, Vernis, Spēkonis, Spārīte, Spartaks, Sorenta, Munise

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz +20 ℃
Skaidrs

Vējš: 4 m/s

Saule lec: 07:03
Saule riet: 19:31
Dienas ilgums: 12:28

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

19.09.2014
Ienākt apollo.lv