Baklažānu pasta

Apollo
8 komentāri

Nepieciešams:

Baklažānu pasta

Foto: http://www.flickr.com/photos/truthlying/

baklažāns
sezama sēklas
citrons
sāls
pipari
olīveļļa

Pagatavošana:

Baklažānu pārgriež uz pusēm, liek 200 grādos cepeškrāsnī. Atdzesētam baklažānam izņem mīkstumu, blendē kopā ar apgrauzdētām sezama sēklām, citrona sulu, sāli un olīveļļu. Masu var pāris nedēļas uzglabāt ledusskapī. Pasniedz ar svaigu vai grauzdētu maizi.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

26

2014. gada 26. jūlijs

Vārda dienas

Annija, Anna, AnceOneta, Ona, Aņuta, Aņela, Aņa, Anniņa, Annelija, Annele, Anne, Ancis, Anabella, Ana

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz +20 ℃
Skaidrs

Vējš: 1 m/s

Saule lec: 05:11
Saule riet: 21:48
Dienas ilgums: 16:37

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

26.07.2014
Ienākt apollo.lv