Baklažānu pasta

Apollo
8 komentāri

Nepieciešams:

Baklažānu pasta

Foto: http://www.flickr.com/photos/truthlying/

baklažāns
sezama sēklas
citrons
sāls
pipari
olīveļļa

Pagatavošana:

Baklažānu pārgriež uz pusēm, liek 200 grādos cepeškrāsnī. Atdzesētam baklažānam izņem mīkstumu, blendē kopā ar apgrauzdētām sezama sēklām, citrona sulu, sāli un olīveļļu. Masu var pāris nedēļas uzglabāt ledusskapī. Pasniedz ar svaigu vai grauzdētu maizi.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

19

2014. gada 19. decembris

Vārda dienas

Lelde, SarmisAlena, Alereins, Alēna, Lelda, Jordisa

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz +6 ℃
Apmācies

Vējš: 3 m/s

Saule lec: 08:58
Saule riet: 15:42
Dienas ilgums: 6:44

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

19.12.2014
Ienākt apollo.lv