Baklažānu pasta

Apollo
8 komentāri

Nepieciešams:

Baklažānu pasta

Foto: http://www.flickr.com/photos/truthlying/

baklažāns
sezama sēklas
citrons
sāls
pipari
olīveļļa

Pagatavošana:

Baklažānu pārgriež uz pusēm, liek 200 grādos cepeškrāsnī. Atdzesētam baklažānam izņem mīkstumu, blendē kopā ar apgrauzdētām sezama sēklām, citrona sulu, sāli un olīveļļu. Masu var pāris nedēļas uzglabāt ledusskapī. Pasniedz ar svaigu vai grauzdētu maizi.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

02

2015. gada 2. februāris

Vārda dienas

Sonora, SpīdolaBraiens, Braijens, Brains, Randa, Randija, Randolfs

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz +1 ℃
Apmācies

Vējš: 5 m/s

Saule lec: 08:19
Saule riet: 16:54
Dienas ilgums: 8:35

Valūtu kursi

02.02.2015
Ienākt apollo.lv