Baklažānu rullīši ar pildījumu

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Baklažānu rullīši ar pildījumu

Foto: www.povarenok.ru

3 baklažāni
300 g biezpiena
4 ķiploka daiviņas
4 ēdamkarotes skābā krējuma
sāls
pētersīļu zaļumi
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Baklažānus sagriež garenās plānās šķēlēs, apkaisa ar sāli un atstāj uz 15 minūtēm.

Biezpienu sajauc ar krējumu, saspiestu ķiploku, sāli un sasmalcinātiem zaļumiem.

Baklažānus no abām pusēm eļļā apcep. Atdzesētās šķēlītēs ieliek biezpiena pildījumu un satin rullītī. Labi garšo auksti no ledusskapja.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

23.10.2017
Ienākt apollo.lv