Baltmaizes pudiņš ar ievārījumu

Apollo
0 komentāru

Iesūti savu recepti un foto uz adresi dzive@apollo.lv, mēs to publicēsim portālā!

Baltmaizes pudiņš ar ievārījumu

Foto: Ekrāna uzņēmums

Nepieciešams:

0,5 paciņas tostermaizes
sviests
ievārījums
3 olas
500 ml piena
1 ēdamkarote vaniļas cukura
muskatrieksts

Pagatavošana:

Izvēlieties cepamtrauku. Vidēji lielam cepamtraukam būs nepieciešama puse no tostermaizes paciņas.
Maizi pārsmērē ar sviestu plānā kārtiņā un uz sviesta uzsmērē ievārījumu. Maizes pārgriež, lai veidotos trīsstūri.

Olas sakuļa ar pienu, vaniļu un muskatriekstu. Ietaukotā traukā kārto maizi, tad to pārlej ar piena maisījumu.

Cepamtrauku liek citā traukā ar ūdeni. Ūdens peldē pudiņu cep 30 - 40 minūtes 180 grādos.
Pasniedz tāpat vai ar saldējumu, putukrējumu vai skābo krējumu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

22

2014. gada 22. oktobris

Vārda dienas

Airisa, Irīda, ĪrisaArisa, Iraisa, Irida, Irisa

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz +4 ℃
Apmācies

Vējš: 5 m/s

Saule lec: 08:12
Saule riet: 18:03
Dienas ilgums: 9:51

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

22.10.2014
Ienākt apollo.lv