Bērnības garša: Tumīgā auzu pārslu putra

Apollo
30 komentāri

Brokastu recepte

Bērnības garša: Tumīgā auzu pārslu putra

Foto: Panthermedia/Scanpix

Nepieciešams:

  • 1 glāze auzu pārslas
  • 2 glāzes ūdens
  • 1/2 glāze piena
  • sāls
  • sviests
  • kanēlis
  • cukurs

Pagatavošana:

Ieber katlā auzu pārslas, pievieno ūdeni, vāra.

Kad ūdens auzu pārslas «ievilkušās», pievieno pienu, vāra vēl pāris minūtes uz mazas uguns.

Noņem no uguns un ļauj putrai ievilkties piecas minūtes.

Pasniedz ar sviestu, cukuru un kanēli.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

23.07.2017
Ienākt apollo.lv