Biešu pankūkas ar putotu cidoniju krēmu

Apollo
11 komentāri

Nepieciešams:

Biešu pankūkas ar putotu cidoniju krēmu

Foto: Publicitātes foto

Pankūkām

  • Vārītas bietes – 400 g
  • Olas – 2 gab.
  • Milti – 120 g
  • Cukurs – 2 ēdamk.
  • Apelsīni – 2 gab.
  • Sāls – 1 šķipsniņa
  • Eļļa cepšanai
  • Kanēlis – 1 ēdamk.
  • Soda – ½ tējk.

Krēmam

  • Cidoniju sula – 50 ml

  • Krēmsiers Rimi – 200 g

  • Olas – 1 gab.

  • Cukurs – 1 ēdamk.

Pagatavošana:

  • Samal vai izberz caur sietu bietes, pievieno olas, cukuru, kanēli un šķipsniņu sāls

  • Masai pierīvē apelsīna miziņu un sulu no apelsīniem

  • Visu sajauc viendabīgā masā un pievieno miltus, sodu. Ja vēlies pankūku mīklu nedaudz šķidrāku, pielej mazliet piena, ūdeni vai apelsīnu sulu

  • Uz sakarsētas pannas nelielā eļļas daudzumā cep pankūciņas

  • Kamēr pankūkas cepas, pagatavo krēmu

  • Sakul olu ar cukuru biezā masā, pievieno krēmsieru, cidoniju sulu un sakul

Aikāgaršo padoms! Ja pievienosi mīklai vairāk piena, sulas vai ūdens, iegūsi gardas plānās pankūkas.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

26.05.2017
Ienākt apollo.lv