Biezpiena kūka ar ķiršiem

Apollo
6 komentāri

Nepieciešams

Biezpiena kūka ar ķiršiem

Foto: jessicafm, CC BY-SA 2.0

Pamatnei:

4 olas
4 ēdamkarotes cukura
4 ēdamkarotes miltu
2 ēdamkarotes ūdens

Krēmam:

500 g biezpiena
500 g skābā krējuma
1 glāze cukura
500 g ķiršu
2 ēdamkarotes želatīna

Pagatavošana:

Olu baltumus sakuļ stingrās putās. Dzeltenumus sakuļ ar cukuru, pielej ūdeni, pieliek miltus. Mīklā iecilā olu baltumus. Mīklu liek ietaukotā formā ar noņemamām malām (25 cm), cep 200 grādos 25 minūtes.

Biezpienu izberž caur sietu, pieliek krējumu, cukuru un ķiršus bez kauliņiem. Želatīnu izkausē, pieliek biezpiena masai.

Kad kūkas pamatne atdzisusi, biezpiena masu liek uz pamatnes, atstāj vēsumā uz 3 stundām.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

21.11.2017
Ienākt apollo.lv