Bočiņš ar frikadelēm

Apollo
25 komentāri

Nepieciešams:

Bočiņš ar frikadelēm

Foto: tantek, CC BY-NC 2.0

500g vārītu biešu
300g maltās gaļas
2 l gaļas buljona
1 sīpols
3 daiviņas ķiploka
1 citrona sula
skābs krējums
1 ola
lauru lapa
pipari
sāls

Pagatavošana:

Maltai gaļai pieliek smalki sagrieztus sīpolus, olu, sāli un piparus.

Buljonu uzvāra, pieliek lauru lapu, piparus, ķiploku. No gaļas gatavo nelielas frikadeles, liek buljonā vārīt. Bietes sarīvē uz smalkās rīves, pieliek zupai, pieliek sāli, citrona sulu. Zupu pasniedz ar skābu krējumu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

22.06.2017
Ienākt apollo.lv