Borščs «Vecpuiša brokastis»

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Borščs «Vecpuiša brokastis»

Foto: No arhīva

gabaliņš liellopu gaļas ar kauliņu
3 kartupeļi
2 bietes
burkāns
sīpols
garšvielas
sāls
2 daiviņas ķiploka
300 g svaiga kāposta
eļļa

Pagatavošana:

Katliņā ielej ūdeni, ieliek kauliņu, uzvāra, noputo un turpina vārīt uz nelielas uguns.

Notīra dārzeņus. Kartupeļus sagriež kubiņos, bietes un burkānus sarīvē. Kāpostus sagriež. Sagriež sīpolu un apcep eļļā. Pievieno burkānus, apcep.

Saknes ieliek buljonā, pavāra. Kad gaļa gatava, to izņem un sagriež gabaliņos, liek atpakaļ zupā.

Zupai pievieno ķiploku, garšvielas un sāli.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Reklāma

Valūtu kursi

31.03.2015
Ienākt apollo.lv