Braunšveigas lazanja

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

sum2004

sum2004

Foto: CC Licence

1 paciņa lazanjas plākšņu
2 sīpoli
400 g maltas gaļas
250 g tomātu pastas
500 ml gaļas buljona
200 g siera
pipari
sāls
50 g sviesta

Pagatavošana:

Sīpolus sagriež smalki un apcep sviestā, pievieno malto gaļu, turpina cept. Kad gaļa izcepusies, pieliek tomātu pastu. Saceptajai gaļai pievieno buljonu, piparus un sāli.

Traukā, kur ceps lazanju, ielej nedaudz gaļas ar buljonu, virsū liek lazanjas plāksnes, atkal gaļu ar buljonu utt., pēdējā kārtā uzlej gaļu ar buljonu un pārkaisa ar rīvētu sieru.

Cep 180 grādos 30 minūtes. Lai labi garšo!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

25.11.2017
Ienākt apollo.lv