Brīvdienu omlete ar šampinjoniem un spinātiem

Apollo
38 komentāri

Nepieciešams: 

Brīvdienu omlete ar šampinjoniem un spinātiem

Foto: Panthermedia/Scanpix

  • 100 mililitri piena
  • 200 grami šampinjonu
  • 3 olas
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 sīpols
  • sauja spinātu
  • eļļa
  • sāls, pipari

Pagatavošana:

Lielā traukā iesit olas. Pievieno pienu, sāli un piparus. Visu kopā sakuļ.

Sagriež šampinjonus, papriku un sīpolus, pievieno olu masai.

Pannā ielej eļļu un uzkarsē. Lej virsū olu maisījumu un cep ik pa laikam apmaisot. Kad gatavs, pievieno sauju ar spinātiem un vēlreiz kārtīgi apmaisa.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

27.06.2017
Ienākt apollo.lv