Brokastis. Beļģu klasiskās vafeles

Apollo
10 komentāri

Nepieciešams:

Brokastis. Beļģu klasiskās vafeles

Foto: Publicitātes foto

  • Olas - 2 gab.
  • Paniņas - 400 ml
  • Eļļa - 60 ml
  • Kviešu milti - 200 g
  • Cukurs - 1 ēdamk.
  • Jūras sāls - 1 šķipsniņa
  • Cepamais pulveris - 2 tējk.

Pildījumam izmanto: Zemenes, putukrējumu, pūdercukuru u.c.

Pagatavošana:

  1. Bļodā viendabīgi sakul olas, pievieno paniņas, eļļu un saputo.
  2. Pievieno cukuru, sāli, iesijā miltus, cepamo pulveri.
  3. Sajauc mīklu viendabīgā masā.
  4. Sakarsē vafeļu pannu un cep.
  5. Kad vafeles izceptas, vari tās sarullēt, vai lauzt uz pusēm un pildīt ar dažādiem pildījumiem.

Ieteikums:

Lai gatavās vafeles neatdzistu, vari tās ielikt ne augstāk par 95 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī. 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

21.11.2017
Ienākt apollo.lv