Brūkleņu ievārījums ar vaniļu

Apollo
10 komentāri

Recepte no grāmatas «Konservēšanas rokasgrāmata», Iveta Galēja; apgāds «Zvaigzne ABC».

Brūkleņu ievārījums ar vaniļu

Foto: Panthermedia/Scanpix

Nepieciešams:

  • 1 kilograms brūkleņu
  • 250-300 grami cukura
  • 250-300 ml ūdens
  • 1-2 ēdamkarotes citrona sulas
  • 4 tējkarotes vaniļas cukura
  • 1 tējkarote rīvētas citrona miziņas

Nepieciešams:

Brūklenes ieber katlā un samaisa ar pārējiem produktiem. Tad uzvāra un uz vidēji lielas uguns maisot vāra 5 - 10 minūtes.

Ievārījumu karstu pilda burkās. Burkas aizvāko un uzglabā aukstā pagrabā vai ledusskapī.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

24.11.2017
Ienākt apollo.lv