Buberts ar ogu mērci

Apollo
0 komentāru

Saldais ēdiens no vecmāmiņas receptēm!

Buberts ar ogu mērci

Foto: Žurnāls «Māja», no arhīva

Nepieciešams:

Bubertam:

100 g mannas putraimi
0,5 l piena
5 olas
7 ēd.k. cukura
vaniļas cukurs
sāls

Mērcei:

0,5 l jāņogu vai dzērveņu sulas
4 ēd.k. cukura
1 ēd.k. kartupeļu cietes


Pagatavošana:

Uzvāra pienu, pieliek sāli, iemaisa mannu, vāra, līdz sanāk pabieza putra. Olu dzeltenumus saputo ar daļu cukura un vaniļas cukuru. Tad olu dzeltenumus lēnām iejauc putrā, pēc tam iegūtajā masā iecilā stingri saputotus olu baltumus, kuriem putojot pievienota otra daļa cukura. Gaida, lai «uzmet burbuli» un noņem no uguns.

Pasniedz atdzesētu ar ogu mērci.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Jaunākais no izklaides

Vairāk

Valūtu kursi

17.10.2017
Ienākt apollo.lv