Bumbieru kekss

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Bumbieru kekss

Foto: «Scanpix»/AP

200 g sviesta
2 olas
glāze cukura
2 glāzes miltu
cepamais pulveris
6 vidēji bumbieri
šķipsniņa sāls
paciņa vaniļas cukura

Pagatavošana:

Sviestu saputo kopā ar cukuru, tad pa vienai iemaisa olas. Turpina putot, pieliek cepamo pulveri, šķipsniņu sāls, vaniļas cukuru un miltus. Mīklā iemaisa gabaliņos sagrieztus bumbierus. Mīklu liek ietaukotā kēksa formā un cep 40–50 minūtes 180 grādu temperatūrā. Gatavu pārkaisa ar pūdercukuru.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

22.10.2017
Ienākt apollo.lv