Burkānu un ābolu kotletes

Apollo
15 komentāri

Recepte no pavārgrāmatas «Latvijā iecienīti ēdieni».

Burkānu un ābolu kotletes

Foto: Panthermedia/Scanpix

Nepieciešams:

  • 4 burkāni
  • 4 āboli
  • 1/2 ēdamkarotes mannas
  • 2 tējkarotes cukura
  • 4 ēdamkarotes sviesta
  • 200 ml ūdens
  • rīvmaize

Pagatavošana:

Burkānus notīra un sarīvē. Liek katliņā un pielej 200 ml ūdens. Sautē.

Pieliek nomizotus, sarīvētus ābolus un turpina sautēt līdz gatavībai. Pievieno mannu, sāli un cukuru - vāra vēl piecas minūtes, visu laiku maisot.

Masu atdzesē un gatavo kotletes. Apvārta tās rīvmaizē un cep no abām pusēm sakarsētā sviestā.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

23.11.2017
Ienākt apollo.lv