Čebureki

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Čebureki

Foto: www.povarenok.ru

500 g miltu
1 ola
1 glāze ūdens
500 g maltas liellopu gaļas
3 palieli sīpoli
sāls
pipari
eļļa

Pagatavošana:

Miltos iesit olu, ieber šķipsniņu sāls, pakāpeniski lej klāt ūdeni, mīca pastingru mīklu. Mīklu jāmīca vismaz 30 minūtes, lai tā būtu vijīga, bet ne pārāk cieta. Mīklu ietin pārtikas plēvē un uz stundu liek aukstumā.

Malto gaļu sajauc ar smalki sagrieztiem sīpoliem, pipariem un sāli. Gaļai pielej nedaudz ūdens, lai čebureki sanāk sulīgi.

No mīklas izveltnē apļus, tiem jābūt ļoti plāniem - ap 3 mm. Uz apļa liek gaļas pildījumu, to izsmērē pa mīklu, atstājot brīvas maliņas. Tad pārloka mīklu, aizspiež malas - to dara ļoti rūpīgi, lai pildījums nevar nokļūt eļļā.

Čeburekus vāra sakarsētā eļļā gaiši brūnus no abām pusēm. Čebureku cep apmēram 4 minūtes, tad nosusina lieko eļļu uz papīra dvieļa.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

31

2014. gada 31. augusts

Vārda dienas

Aigars, VilmaAigvars, Saksija, Valisa, Valita, Vallida, Valma, Labite

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz +13 ℃
Skaidrs

Vējš: 3 m/s

Saule lec: 06:24
Saule riet: 20:23
Dienas ilgums: 13:59

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

31.08.2014
Ienākt apollo.lv