Ceptas garneles ar medu un ķiplokiem

Apollo
14 komentāri

Nepieciešams:

Ceptas garneles ar medu un ķiplokiem

Foto: Food Reviews Manila 3, CC BY-NC-ND 2.0

  • 70 grami medus
  • 50 grami sojas mērces
  • 1 ēdamkarote saspiestu ķiploku
  • 1 tējkarote sarīvēta ingvera
  • 450 grami vidēji lielu mizotu garneļu
  • 2 tējkarotes olīveļļas
  • loki

Pagatavošana:

Lielā bļodā sajauc kopā medu, sojas mērci, ķiploku un ingveru. Kārtīgi samaisa.

Ber klāt garneles un bļodai liek virsū pārtikas plēvi. Liek ledusskapī uz 15-30 minūtēm.

Pannā uzsilda olīveļļu uz vidēji lielas uguns. Ber klāt garneles un apcep no abām pusēm. Pielej marinādi un turpina cept vēl dažas minūtes.

Sagriež lociņus un pārkaisa garnelēm.

Pasniedz ar rīsiem un tvaicētiem dārzeņiem.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

21.11.2017
Ienākt apollo.lv