Cepti jaunie kāposti

Apollo
2 komentāri

Sastāvdaļas:
neliela kāpostgalviņa
sviests
dilles
sāls
skābais krējums
 
Pagatavošana:

http://www.flickr.com/photos/37884983@N03/

http://www.flickr.com/photos/37884983@N03/

Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Kāpostu sagriež smalki. Uz pannas izkausē sviestu, kāpostus apcep. Kāpostiem pieliek sāli, skābo krējumu, nedaudz pasautē, bagātīgi pārkaisa ar dillēm.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

25

2014. gada 25. jūlijs

Vārda dienas

Jēkabs, ŽaklīnaDžeims, Žaklina, Žaklīne, Žaks, Jākubs, Jakubs, Jakovs, Jakobs, Jakobīna, Jaceks, Džims, Džemss, Džems, Džemma, Džema, Džeimss, Orida

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz +21 ℃
Skaidrs

Vējš: 2 m/s

Saule lec: 05:10
Saule riet: 21:50
Dienas ilgums: 16:40

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

25.07.2014
Ienākt apollo.lv