Cepti pildīti kartupeļi. Konkursa recepte

Apollo
0 komentāru

Konkurss tapis sadarbībā ar Hotel Jurmala SPA

Šajos pildītajos kartupeļos ir arī siers un selerija. Balakov

Šajos pildītajos kartupeļos ir arī siers un selerija. Balakov

Foto: CC Licence

Nepieciešams:

4 kartupeļi
sāls
1 glāze piena
malti pipari
200 - 300 g kūpinātas gaļas
1 sīpols

Pagatavošana:

Kartupeļus cītigi nomazgā. Liek vārīties, vāra kamēr paliek mīksti, bet tā, lai neizšķīst. Liek atdzesēties.
Kartupeli pārgriež uz pusēm un izgrebj vidu, tā, lai gar malām paliek.

Izgrebtās daļas saspiežu, pievieno pienu, sīpolu, piparus un sāli pēc garšas, veido viendabīgu kartupeļu biezputras masu. Masu uzsilda.

Sagriež gaļu mazos gabaliņos.

Izgrebtos kartupeļus izkārto  uz cepškrāsns pannas. Saliek iekšā kartupeļu biezputru un pa virsu kupināto gaļu. Cep 200- 250 grādos apmēram 20 minūtes.
Servē ar zaļumiem, dārzeņiem. Labu apetīti.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

18.10.2017
Ienākt apollo.lv