Cepts siers

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Foto: http://www.flickr.com/photos/jkfh79/

300 g siera (Holandes, Krievijas, Ķimeņu vai cits)
2 olas
50 g rīvmaizes
eļļa + sviests
pētersīļu zaļumi

Pagatavošana:

Sieru sagriež šķēlēs. Olas sakuļ. Smalki sagrieztus pētersīļus piejauc rīvmaizei. Siera šķēli iemērc olā, tad rīvmaizē, atkal olā un atkal rīvmaizē. Liek sakarsētā eļļas un sviesta maisījumā, cep no abām pusēm brūnu. Pasniedz ar lapu salātiem.
 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

28

2015. gada 28. janvāris

Vārda dienas

Kārlis, SpodrisBianka, Čariijs, Čarita, Čarlzs, Karels, Karolis, Karols

Laika ziņas

Vairāk
Mākoņains
Rīga pašreiz −1 ℃
Mākoņains

Vējš: 4 m/s

Saule lec: 08:29
Saule riet: 16:43
Dienas ilgums: 8:14

Valūtu kursi

28.01.2015
Ienākt apollo.lv