Cepts siers

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Foto: http://www.flickr.com/photos/jkfh79/

300 g siera (Holandes, Krievijas, Ķimeņu vai cits)
2 olas
50 g rīvmaizes
eļļa + sviests
pētersīļu zaļumi

Pagatavošana:

Sieru sagriež šķēlēs. Olas sakuļ. Smalki sagrieztus pētersīļus piejauc rīvmaizei. Siera šķēli iemērc olā, tad rīvmaizē, atkal olā un atkal rīvmaizē. Liek sakarsētā eļļas un sviesta maisījumā, cep no abām pusēm brūnu. Pasniedz ar lapu salātiem.
 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Valūtu kursi

04.08.2015
Ienākt apollo.lv