Ceptu biešu salāti

Apollo
14 komentāri

Ja apnicis pie gaļas ēst kartupeļus vai makaronus, tad ceptu biešu salāti būs sātīga un savdabīga alternatīva!

Ceptu biešu salāti

Foto: star5112, CC BY-SA 2.0

Nepieciešams:

  • Bietes – 1 kg
  • Krējums – 0,5 glāze
  • Sinepes – 0,25 tējkarote
  • Cukurs – 2 šķipsniņas
  • Sojas mērce – 10 ml
  • Malti melnie pipari un sāls pēc garšas

Pagatavošana:

Nomazgātas bietes sadurstiet ar nazi un cepiet cepeškrāsnī aptuveni 2 stundas 200 grādos.

Kad bietes atdzisušas, nomizojiet un sarīvējiet uz rupjās rīves. Pievienojiet sāli un cukuru.

Atsevišķi pagatavojiet mērci – sajauciet krējumu ar sojas mērci un sinepēm, pievienojet piparus. Iemaisiet bietēs.

Šādas bietes būs lieliska piedeva gan gaļas, gan dārzeņu ēdieniem, kā arī kalpos kā sātīga uzkoda.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

24.11.2017
Ienākt apollo.lv