Cūkas ribiņas medus mērcē

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:
1,5kg cūkas ribiņu
1/2 pudeles alus
60g rozīņu
100g žāvētu plūmju
eļļa cepšanai
2 lieli sīpoli
sāls
pipari
cūkgaļas garšvielas
3 lielas ēdamkarotes medus

chooyutshing

chooyutshing

Foto: CC Licence

Pagatavošana:

Ribiņas apkaisa ar sāli, pipariem un cūkgaļas garšvielas piedevu un uz pannas eļļā apcep. Tad apcep sīki sagrieztus sīpolus.

Apceptās ribiņas un sīpolus pārliek sautējamā katlā, pievieno pārējās sastāvdaļas, pārlej ar alu un sautē līdz ribiņas mīkstas.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

23.10.2017
Ienākt apollo.lv