Cūkgaļa ananasos

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Cūkgaļa ananasos

Foto: www.povarenok.ru

cūkgaļas cepeša gabals (1 kg)
konservēti ananasi gredzenos (1 kārba)
sinepes
garšvielas
sāls

Pagatavošana:

Cepeša gabalu ierīvē ar sinepēm (var izmantot arī kečupu), apber ar garšvielām pēc izvēles, sāla. Gaļu ieliek ledusskapī uz stundu. Tad gaļas gabalu liek uz folijas, apkārt apliek ananasu gredzenus, katru piesprauž ar koka irbulīti. Paceļ folijas malas un ielej nedaudz ananasu sulas, foliju aptin apkārt gaļai un liek cepties 190 grādu temperatūrā pusotru stundu. Pēdējās 10 minūtes foliju atver, lai gaļa apcepas brūna. Pasniedz ar dārzeņiem un kartupeļiem.

Lai labi garšo!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

22

2014. gada 22. septembris

Vārda dienas

Maigurs, Mārica, MārisMaris, Morics, Moriss, Steinārs, Stenlijs

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies, neliels lietus
Rīga pašreiz +14 ℃
Apmācies, neliels lietus

Vējš: 1 m/s

Saule lec: 07:09
Saule riet: 19:23
Dienas ilgums: 12:14

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

22.09.2014
Ienākt apollo.lv