Cūkgaļa ar pildījumu

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

2,5 kg cūkgaļas
200 g spinātu
1 ābols
ķiploks
sviests
pipari
muskatrieksts
sāls
100 g cietā siera

Pagatavošana:

Gaļas gabalu sagriež tā, lai to varētu atvērt un izveidot pēc iespējas lielāku gaļas plāksni. Gaļu saklapē ar gaļas āmuriņu.

Sviestā apcep sagrieztu ābolu ( skābu) un spinātus, piespiež ķiploku, sāla, piparo, pieliek muskatriekstu. Pildījumu liek uz gaļas, pārkaisa ar rīvētu sieru, satin rullī un nosien ar diegu.

Gaļu liek folijā, cep 200 grādos pusotru stundu, cepšanas beigās foliju noņem.

Cūkgaļa ar pildījumu

Foto: www.povarenok.ru

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Receptes

Vairāk

eKlase

Apollo E-veikali

03

2014. gada 3. septembris

Vārda dienas

Berta, BellaSerafina, Serafims, Serafima, Sedriks, Sanlija, Sangvids, Sangrita, Berts, Belinda

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz +10 ℃
Skaidrs

Vējš: 1 m/s

Saule lec: 06:30
Saule riet: 20:15
Dienas ilgums: 13:45

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

03.09.2014
Ienākt apollo.lv