Cūkgaļa ar pildījumu

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

2,5 kg cūkgaļas
200 g spinātu
1 ābols
ķiploks
sviests
pipari
muskatrieksts
sāls
100 g cietā siera

Pagatavošana:

Gaļas gabalu sagriež tā, lai to varētu atvērt un izveidot pēc iespējas lielāku gaļas plāksni. Gaļu saklapē ar gaļas āmuriņu.

Sviestā apcep sagrieztu ābolu ( skābu) un spinātus, piespiež ķiploku, sāla, piparo, pieliek muskatriekstu. Pildījumu liek uz gaļas, pārkaisa ar rīvētu sieru, satin rullī un nosien ar diegu.

Gaļu liek folijā, cep 200 grādos pusotru stundu, cepšanas beigās foliju noņem.

Cūkgaļa ar pildījumu

Foto: www.povarenok.ru

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Receptes

Vairāk

eKlase

31

2015. gada 31. janvāris

Vārda dienas

Violeta, TeklaBonaventura, Viorika, Tīksma, Tikla, Bonoventura, Bonaventūrs, Bonaventūra, Dēkla

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz +2 ℃
Apmācies

Vējš: 5 m/s

Saule lec: 08:23
Saule riet: 16:50
Dienas ilgums: 8:27

Valūtu kursi

31.01.2015
Ienākt apollo.lv