Cūkgaļas cepetis alū

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:
1 kg cūkgaļas cepeša gabals
pipari
5 ķiploka daiviņas
0,5 l tumšā alus
rozmarīns
eļļa cepšanai

http://www.flickr.com/photos/kendiala/

http://www.flickr.com/photos/kendiala/

Foto: CC Licence

Pagatavošana:

Gaļu nomazgā, nosusina, apber ar sāli, pipariem, izspiestu ķiploku, liek ledusskapī uz 30 minūtēm.

Uz pannas, sakarsētā eļļā apcep gaļu no visām pusēm, liek cepešpannā, aplej ar iztecējušiem taukiem un alu.

Gaļu liek 180°C sakarsētā cepeškrasnī, cep 40 minūtes ik pa laikam aplaistot ar cepeša šķidrumu. Tad cepešpannu izņem, cepeti apkaisa ar rozmarīnu un ķiplokiem, apklāj ar foliju un cep vēl vismaz 30 minūtes.

Kad cepetis gatavs, to sagriež. Mērci veido no cepeša šķidruma, pivienojot saldo krējumu. Pasniedz ar vārītiem dārzeņiem un dārzeņu salātiem.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

23

2014. gada 23. oktobris

Vārda dienas

Dainis, Dainida, DainaJevlampija, Deimons, Deimonds, Dainors, Dainīte, Dainita, Dainārs, Dainarts, Dainars, Daimons, Daimonds, Daimona

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz −4 ℃
Skaidrs

Vējš: 4 m/s

Saule lec: 08:14
Saule riet: 18:01
Dienas ilgums: 9:47

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

23.10.2014
Ienākt apollo.lv