Dorada zivs ar ceptām zaļajām pākšu pupiņām

Apollo
16 komentāri

2 personām

Dorada zivs ar ceptām zaļajām pākšu pupiņām

Foto: Bonduelle

1 notīrīta Dorada

200g saldētu «Bonduelle» zaļo pākšu pupiņu

1 apelsīns

2 ēdamkarotes sviesta

4 ēdamkarotes olīveļļas

1 daiviņa ķiploka

Zaļumi – pētersīļi, lauru lapas, timiāns, salvija

1kg sāls

Pipari

Zaļumus sasmalcina, pievieno 2 karotes olīveļļas, pievieno sāli un piparus. Zivi marinādē atstāj ievilkties uz 1 stundu. Uz cepeškrāsns pannas uzklāj cepampapīru, izkaisa 1kg sāls un ieliek cepeškrāsni uz 5 min 180 °C. Zivi uzliek uz uzkarsētās sāls un ieliek krāsnī uz 10 min (zivi apgriež pēc 5 min). Kamēr tiek gatavota zivs, pāris minūtes vāra zaļās pākšu pupiņas, pēc tam nosusina. Pannā ieliek 1 ēdamkaroti sviesta, nedaudz olīveļļas, sasmalcinātu ķiploku, vienmērīgi apcep. Pēc tam pievieno pupiņas, sarīvētu apelsīna mizu, pievieno sāli, piparus un cep 2 minūtes. Zivi izņem no sāls un pasniedz ar apceptajām pupiņām.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

14.12.2017
Ienākt apollo.lv