Drupaču kūka ar āboliem un dzērvenēm

Apollo
8 komentāri

Nepieciešams:

Drupaču kūka ar āboliem un dzērvenēm

Foto: avlxyz, CC BY-SA 2.0

200g cukura + 50g
200g sviesta
400g miltu
1 ēdamkarote vaniļas cukura
6 lieli āboli
sauja dzērveņu
sāls
kanēlis

Pagatavošana:

Aukstu sviestu saberž kopā ar miltiem, vaniļas cukuru, sāli un cukuru tā, lai izveidojas drupačas.

Pusi no drupačām liek dziļā, ar sviestu iesmērētā veidnē. Drupačas izklāj pa visu formu, piespiež, izveido maliņu.

Ābolus mizo, sagriež šķēlēs, liek uz mīklas veidnē, pārkaisa ar dzērvenēm. Ābolus pārkaisa ar 50g cukura un kanēli. Āboliem pārber drupačas.

Cep 200 grādos, līdz virsiņa brūna.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

17.12.2017
Ienākt apollo.lv