Dzērveņu–banānu–auzu pārslu kēksi

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Dzērveņu–banānu–auzu pārslu kēksi

Foto: AFI

300 ml miltu
300 ml auzu pārslu
150 ml cukura
1,5 tējk. cepamā pulvera
1 tējk. sodas
0,5 tējk. sāls
1 ola
500 ml saspiestu banānu (5–6 banāni)
75 ml kausēta sviesta
250 ml dzērveņu

Pagatavošana:

Iesilda krāsni līdz 190 grādiem.

Sajauc visus sausos produktus. Sakuļ olu, banānus un izkausēto sviestu pievieno sausajiem produktiem. Samaisa un iecilā dzērvenes. Pilda ietaukotās kēksa formās (12 gab.). Cep 25 minūtes.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Jaunākais no izklaides

Vairāk

Valūtu kursi

23.11.2017
Ienākt apollo.lv