Falšais zaķis ar šampinjoniem un marinētiem gurķiem

Apollo
25 komentāri

Nepieciešams:

Falšais zaķis ar šampinjoniem un marinētiem gurķiem

Foto: I Believe I Can Fry, CC BY-NC 2.0

500g maltas cūkgaļas
500g maltas liellopu gaļas
500g šampinjonu
2 olas
3 ēdamkarotes rīvmaizes
3 sīpoli
3 marinēti gurķi
1 burkāns
sāls
pipari
ēdamkarote sviesta

Pagatavošana:

Liellopu un cūkgaļu samaisa kopā, pieliek olas, sāli, piparus, rīvmaizi un mazos kubiņos sagrieztus gurķus.

Sviestā apcep smalki sagrieztus sīpolus, pusi no tiem pieliek maltajai gaļai. Otrai sīpolu daļai pieliek sagrieztus šampinjonus, apcep, tad pieliek rīvētus burkānus, sāli un piparus.

Malto gaļu izliek taisnstūra plāksnē uz dēlīša, kurš samitrināts ar ūdeni, lai gaļa nepielīp. Uz gaļas vienmērīgi izliek šampinjonus. Gaļu satin rullī, liek kēksa formā, vai cepamtraukā, cep 180 grādos 50 minūtes.

Pasniedz karstu ar dārzeņiem kā pamatēdienu vai aukstu kā uzkodu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

11.12.2017
Ienākt apollo.lv