Foto: Slaveni pāri mielojas ar aitas kunģi un malko viskijus Attēlu galerija

Apollo
92 komentāri

«Europa Royale Hotel» restorānā «Benjamiņš» notikušajā augstvērtīgu viskiju «Burn Stewart Distillers» degustācijā un smalkās vakariņas skotu noskaņās piedalījās arī vairāki sabiedrībā zināmi pāri, kuri degustēja izturētos dzērienus un nogaršoja skotu nacionālo ēdienu haggis.

Modes dīva Maija Silova ieradās kopā ar uzņēmēju Raimondu Elksni, Diāna Pīrāgs ar dzīvesdraugu - franču uzņēmēju Frenku Često (Franck Cesto), TV šovos popularitāti guvušais dejotājs un deju pasniedzējs Valdis Škutāns ar draudzeni, pasākumu organizatori Alisi Kolosovu, Zane Vaļicka ar vīru – uzņēmēju Gundaru Pētersonu, kā arī draugi - jūras braucēji un viskija mīļotāji Māris Gailis un Jānis Vaišļa. 

Izsmalcināto pasākumu organizēja uzņēmums «MV Latvia» - augstvērtīgo viskiju «Burn Stewart Distillers» pārstāvis Latvijā.

Vakara noskaņu skotu tradīcijās paspilgtināja dūdotājs ar tradicionālām skotu melodijām un flautas skaņām. Viesus sagaidīja viskija kokteilis.

Kopā ar smalkajām vakariņām skotu gaumē viesi baudīja vairākus ēdieniem pieskaņotus viskijus - «Deanston», «Bunnahabhain» un «Tobermory». Vakaru vadīja «Burn Stewart Distillers» globālo zīmolu vēstniece Kirstie McCallum, kura strādā šajā nozarē teju 15 gadus un ir viena no retajām viskiju ekspertēm - sievietēm. Pirms viņas bijušas tikai dažas priekšgājējas.

Vakara kulminācija pasniegtais skotu nacionālais ēdiens Hagiss tika sagaidīts ar dūdu skaņām, aplausiem, stāvot kājās. Tas ir pikants pudiņš, kas satur aitas gaļu un subproduktus, kurš tika pasniegts ar kartupeļu biezeni, krāsnī ceptiem kāļiem, cukini, karamelizētiem burkāniem un šalot sīpolu mērci. Daudziem viesiem šī bija pirmā iepazīšanās reize ar šo tradicionālo skotu ēdienu. 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Ko zvaigznes sola šonedēļ?

Vairāk

Ko zvaigznes sola šomēnes?

Vairāk

Valūtu kursi

25.11.2017
Ienākt apollo.lv