Foto: Tā tiekam pie pasaulē dārgākās garšvielas Attēlu galerija

Apollo
0 komentāru

Spānijas centrālajā daļā sākusies safrāna krokusu ražas sezona. Noplūc zilo ziedu, izņem brūno stīdziņu no zieda viduča, sakaltē un tiek pie safrāna -  pasaulē dārgākajām garšvielām, bez tā nebūtu iedomājama arī spāņu paelja. Darbs nav viegls. Lai iegūtu 1 kg safrāna, jāsalasa un jāapstrādā 400 000 ziedu. 1 kg safrāna maksā 10 000 eiro.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Receptes

Vairāk

eKlase

Apollo E-veikali

18

2014. gada 18. septembris

Vārda dienas

Liesma, Elita, AlitaSkārleta, Skaudris, Skarleta, Skara, Metodijs, Mefodijs, Eralds, Elite

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Mākoņains
Rīga pašreiz +12 ℃
Mākoņains

Vējš: 2 m/s

Saule lec: 07:01
Saule riet: 19:34
Dienas ilgums: 12:33

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

18.09.2014
Ienākt apollo.lv