Foto: Tā tiekam pie pasaulē dārgākās garšvielas Attēlu galerija

Apollo
0 komentāru

Spānijas centrālajā daļā sākusies safrāna krokusu ražas sezona. Noplūc zilo ziedu, izņem brūno stīdziņu no zieda viduča, sakaltē un tiek pie safrāna -  pasaulē dārgākajām garšvielām, bez tā nebūtu iedomājama arī spāņu paelja. Darbs nav viegls. Lai iegūtu 1 kg safrāna, jāsalasa un jāapstrādā 400 000 ziedu. 1 kg safrāna maksā 10 000 eiro.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Receptes

Vairāk

eKlase

Apollo E-veikali

21

2014. gada 21. augusts

Vārda dienas

Linda, JanīnaRomuta, Romuss, Romunds, Romina, Romāra, Linna, Lindons, Lindija, Linde, Jaņīna, Jaņina, Janina

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Mazmākoņains
Rīga pašreiz +15 ℃
Mazmākoņains

Vējš: 4 m/s

Saule lec: 06:04
Saule riet: 20:49
Dienas ilgums: 14:45

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

21.08.2014
Ienākt apollo.lv