Foto: Tā tiekam pie pasaulē dārgākās garšvielas Attēlu galerija

Apollo
0 komentāru

Spānijas centrālajā daļā sākusies safrāna krokusu ražas sezona. Noplūc zilo ziedu, izņem brūno stīdziņu no zieda viduča, sakaltē un tiek pie safrāna -  pasaulē dārgākajām garšvielām, bez tā nebūtu iedomājama arī spāņu paelja. Darbs nav viegls. Lai iegūtu 1 kg safrāna, jāsalasa un jāapstrādā 400 000 ziedu. 1 kg safrāna maksā 10 000 eiro.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Receptes

Vairāk

eKlase

Apollo E-veikali

31

2014. gada 31. oktobris

Vārda dienas

Valts, Rinalds, RinaldaRainis, Valtis, Valta, Vaits, Rinalts, Rinaldo, Rina, Rainolds, Smilga

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz +4 ℃
Apmācies

Vējš: 1 m/s

Saule lec: 07:32
Saule riet: 16:42
Dienas ilgums: 9:10

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

31.10.2014
Ienākt apollo.lv