Foto: Tā tiekam pie pasaulē dārgākās garšvielas Attēlu galerija

Apollo
0 komentāru

Spānijas centrālajā daļā sākusies safrāna krokusu ražas sezona. Noplūc zilo ziedu, izņem brūno stīdziņu no zieda viduča, sakaltē un tiek pie safrāna -  pasaulē dārgākajām garšvielām, bez tā nebūtu iedomājama arī spāņu paelja. Darbs nav viegls. Lai iegūtu 1 kg safrāna, jāsalasa un jāapstrādā 400 000 ziedu. 1 kg safrāna maksā 10 000 eiro.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Receptes

Vairāk

eKlase

Apollo E-veikali

27

2014. gada 27. novembris

Vārda dienas

Lauris, NorbertsLaurijs, Nords, Vinifreda, Vinifreds, Vinija, Vinnija, Vinolds

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz −3 ℃
Apmācies

Vējš: 4 m/s

Saule lec: 08:29
Saule riet: 15:53
Dienas ilgums: 7:24

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

27.11.2014
Ienākt apollo.lv