Foto: Tā tiekam pie pasaulē dārgākās garšvielas Attēlu galerija

Apollo
0 komentāru

Spānijas centrālajā daļā sākusies safrāna krokusu ražas sezona. Noplūc zilo ziedu, izņem brūno stīdziņu no zieda viduča, sakaltē un tiek pie safrāna -  pasaulē dārgākajām garšvielām, bez tā nebūtu iedomājama arī spāņu paelja. Darbs nav viegls. Lai iegūtu 1 kg safrāna, jāsalasa un jāapstrādā 400 000 ziedu. 1 kg safrāna maksā 10 000 eiro.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Receptes

Vairāk

eKlase

Apollo E-veikali

24

2014. gada 24. novembris

Vārda dienas

Velta, VeldaVīne, Vīna, Viners, Vinārs, Veltija, Velte, Velita, Veldra, Velards

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Mazmākoņains
Rīga pašreiz 0 ℃
Mazmākoņains

Vējš: 6 m/s

Saule lec: 08:23
Saule riet: 15:56
Dienas ilgums: 7:33

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

24.11.2014
Ienākt apollo.lv