Foto: Tā tiekam pie pasaulē dārgākās garšvielas Attēlu galerija

Apollo
0 komentāru

Spānijas centrālajā daļā sākusies safrāna krokusu ražas sezona. Noplūc zilo ziedu, izņem brūno stīdziņu no zieda viduča, sakaltē un tiek pie safrāna -  pasaulē dārgākajām garšvielām, bez tā nebūtu iedomājama arī spāņu paelja. Darbs nav viegls. Lai iegūtu 1 kg safrāna, jāsalasa un jāapstrādā 400 000 ziedu. 1 kg safrāna maksā 10 000 eiro.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Receptes

Vairāk

eKlase

31

2015. gada 31. janvāris

Vārda dienas

Violeta, TeklaBonaventura, Viorika, Tīksma, Tikla, Bonoventura, Bonaventūrs, Bonaventūra, Dēkla

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies, neliels lietus
Rīga pašreiz +3 ℃
Apmācies, neliels lietus

Vējš: 3 m/s

Saule lec: 08:23
Saule riet: 16:50
Dienas ilgums: 8:27

Valūtu kursi

31.01.2015
Ienākt apollo.lv