Foto: Tā tiekam pie pasaulē dārgākās garšvielas Attēlu galerija

Apollo
0 komentāru

Spānijas centrālajā daļā sākusies safrāna krokusu ražas sezona. Noplūc zilo ziedu, izņem brūno stīdziņu no zieda viduča, sakaltē un tiek pie safrāna -  pasaulē dārgākajām garšvielām, bez tā nebūtu iedomājama arī spāņu paelja. Darbs nav viegls. Lai iegūtu 1 kg safrāna, jāsalasa un jāapstrādā 400 000 ziedu. 1 kg safrāna maksā 10 000 eiro.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Receptes

Vairāk

eKlase

Apollo E-veikali

31

2014. gada 31. jūlijs

Vārda dienas

Sigita, Rūta, Ruta, AngelikaAnželika, Anželina, Anželita, Anžella, Rute, Rūte, Rūtiņa, Sigeta, Sigija, Sigits, Anžela, Anhelita, Angēlika, Andželika, Andželita, Andželīna, Andžella, Andželo, Anga, Angarijs, Angela, Angelija, Angelina, Angelita, Angelīna, Angeļa, Andžela

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz +21 ℃
Apmācies

Vējš: 3 m/s

Saule lec: 05:21
Saule riet: 21:38
Dienas ilgums: 16:17

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

31.07.2014
Ienākt apollo.lv