Franču burkāni

Apollo
0 komentāru

Šos burkānus ēd pat tie, kam burkāni parasti negaršo!

Franču burkāni

Foto: No arhīva

Sastāvdaļas:
400 g burkānu
3 ēd.k. olīveļļas
2–3 daiviņas ķiploku
1 tējk. cukura
pusglāze ūdens
sāls
melnie pipari
pētersīļi 
 
Pagatavošana: (laiks — 45 minūtes)

Burkānus notīra, sagriež plānās šķēlītēs, 10 minūtes cep eļļā, tad pielej ūdeni, pieliek sasmalcinātus ķiplokus, cukuru, sāli un piparus. Sautē aptuveni 20 minūtes (kamēr novārās ūdens), ik pa laikam pamaisot. Kad gatavi, pārber smalki sagrieztus pētersīļus. 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

31

2015. gada 31. janvāris

Vārda dienas

Violeta, TeklaBonaventura, Viorika, Tīksma, Tikla, Bonoventura, Bonaventūrs, Bonaventūra, Dēkla

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies, neliels lietus
Rīga pašreiz +3 ℃
Apmācies, neliels lietus

Vējš: 6 m/s

Saule lec: 08:23
Saule riet: 16:50
Dienas ilgums: 8:27

Valūtu kursi

31.01.2015
Ienākt apollo.lv