Franču sīpolu zupa

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Foto: http://www.flickr.com/photos/salondemaria/

2 lieli sīpoli
30 g miltu
1 l dārzeņu buljona
50 g sviesta
Franču bagete
100 g siera
sāls
pipari

Pagatavošana:

Katliņā izkausē sviestu, tajā apcep gredzenos sagrieztus sīpolus, līdz tie ir brūni (apbrūniniet labi, jo tas dos zupai krāsu) . Sīpoliem uzber miltus, apcep, pielej buljonu, pieliek sāli un piparus. Zupu vāra 20 minūtes.

Franču bagetes šķēlēm uzber rīvētu sieru, cep cepeškrāsnī, līdz siers iegūst zeltainu krāsu.
Katrai porcijai liek šķīvī divas maizes škēles, uzlej zupu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

22.11.2017
Ienākt apollo.lv