Gailenes krējuma mērcē ar jaunajiem kartupeļiem Attēlu galerija

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/sassyradish/ 2 attēli Atvērt

http://www.flickr.com/photos/sassyradish/

Foto: CC Licence

300 g gaileņu
1 sīpols
2 ēdamkarotes sviesta
200 ml saldā krējuma
sāls
kartupeļi
dilles

Pagatavošana:

Sviestā apcep sagrieztu sīpolu, pieliek sagrieztas gailenītes, cep, līdz šķidrums iztvaikojis. Sēnes sāla, pārlej krējumu, pavāra pāris minūtes, pārkaisa ar sagrieztām dillēm.

Jaunos kartupeļus izvāra, pieliek piciņu sviesta, pārkaisa ar sāli un dillēm.

Gaileņu mērci var gatavot ar baltvīnu - apceptas sēnes pārlej ar 250 ml baltvīna, sautē, līdz iztvaiko alkohols, tad pielej krējumu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Valūtu kursi

31.08.2015
Ienākt apollo.lv