Gaļas bumbiņu un maizes sacepums

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/thewrittengeek/

http://www.flickr.com/photos/thewrittengeek/

Foto: CC Licence

500 g maltās gaļas
1 sīpols
2 daiviņas ķiploka
sāls
pipari
8 šķēles tostermaizes
1 kārba tomātu gabaliņos (300  g)
4 olas
100 ml saldā krējuma
100 ml vistas buljona
100 g siera
baziliks

Pagatavošana:

Malto gaļu sajauc ar smalki sagrieztiem sīpoliem, sasmalcinātu ķiploku un 1 olu, sāla un piparo. No masas veido nelielas bumbiņas un cep eļļā brūnas. Izceptas gaļas bumbiņas aplej ar tomātu gabaliņiem.

Maizi saplēš neleilos gabaliņos, apgrauzdē cepeškrāsnī.

No saldā krējuma, olām, vistas buljona sagatavo mērci. Cepamtraukā liek gaļas bumbiņas ar tomātiem, pārkaisa ar maizi, nedaudz samaisa kopā. Pārlej ar mērci, pārkaisa ar sieru, cep 180 grādos 40 minūtes.

 

 



 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

19

2014. gada 19. decembris

Vārda dienas

Lelde, SarmisAlena, Alereins, Alēna, Lelda, Jordisa

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz +6 ℃
Apmācies

Vējš: 3 m/s

Saule lec: 08:58
Saule riet: 15:42
Dienas ilgums: 6:44

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

19.12.2014
Ienākt apollo.lv